Βασική Λειτουργικότητα

Βασική Λειτουργικότητα

Το 3D ποντίκι μας, παρέχει μια συσκευή εισόδου που σας επιτρέπει να μετακινήσετε 3D αντικείμενα στην οθόνη σας πιο εύκολα και με πιο έξυπνο τρόπο από ό, τι με ένα 2D ποντίκι. Ο λόγος γι'αυτό είναι ότι ένας 3D ελεγκτής παρέχει πρόσβαση σε τρεις διαστάσεις του ελέγχου κίνησης: δεξιά-αριστερά, πίσω-εμπρός, πάνω-κάτω.

Επιπλέον, το SpaceController επιτρέπει την περιστροφή γύρω από κάθε άξονα, έτσι ώστε να έχετε έξι βαθμούς ελευθερίας υπό τον έλεγχό σας. Το SpaceController είναι η ιδανική συσκευή εισόδου για την κατασκευή CAD/CAM εφαρμογών, καθώς και την κίνηση της κάμερας στο GoogleEarthTM.

Η καρδιά του SpaceController είναι το χειριστήριό του (καπάκι ή σφαίρα). Μπορείτε να το μετακινήσετε και να το περιστρέψετε για μερικά χιλιοστά και το αντικείμενο στην οθόνη θα κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση. Μόλις αφήσετε το χειριστήριο θα γλιστρήσει πίσω στην κεντρική θέση του και το αντικείμενο στην οθόνη θα σταματήσει την κίνησή του. Αυτή η διαδικασία είναι εντελώς αυθόρμητη και στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται εξοικείωση.

Με ένα 2D ποντίκι μπορείτε να ελέγξετε τα αντικείμενα μόνο προς μια κατεύθυνση σε μια στιγμή. Με το 3D ποντίκι μας όλες οι κινήσεις συγχωνεύονται ώστε να βελτιστοποιηθεί η ροή εργασιών.

Ενώ εργάζεστε με ένα 3D ποντίκι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα και ένα 2D ποντίκι. Σε συνδυασμό και οι δύο συσκευές εισόδου κάνουν αυτό για το οποίο έχουν σχεδιαστεί.
Με το αριστερό χέρι στο 3D ποντίκι μπορείτε να ελέγχετε και να μετακινήσετε τα αντικείμενα και με το δεξί χέρι στο 2D ποντίκι μπορείτε να εργάζεστε σε αυτά. Η κατανομή της εργασίας μεταξύ των συσκευών εισόδου εξασφαλίζει ότι η εργασία είναι ταχύτερη και πιο αποτελεσματική. Δεδομένου ότι ένα μέρος της εργασίας μεταφέρεται από το 2D ποντίκι στο 3D ποντίκι η υπερκόπωση του δεξιού χεριού μειώνεται και η διαδικασία κατασκευής είναι πιο εργονομική.

Τέλος οι προεπιλεγμένες συντομεύσεις συνηθισμένων λειτουργιών που εκτελούνται καθημερινά καθώς και οι αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας προσωποποιημένων συντομεύσεων και μάλιστα ανά λογισμικό ή εφαρμογή, καθιστούν το SpaceController έναν απαραίτητο συνεργάτη για τον επαγγελματία αλλά και μια καθημερινή απόλαυση για τον «ψαγμένο» χομπίστα ή gamer.

Teaser TenLinks

Στα 3D Mouse SpaceController απονεμήθηκε η «Best of Show» διάκριση

Στα 3D SpaceController Mouse απονεμήθηκε η «Best of Hardware Show» διάκριση στα φετινά PLM World στο Ντάλας του Τέξας.

Η τελειοποιημένη έννοια του τρισδιάστατου ελέγχου της κίνησης αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού WheelCommander πάλι έπεισε την κριτική επιτροπή, καθώς και τους επισκέπτες.

3D Mouse SpaceController

3D Mouse

SpaceController με καπάκι ή σφαίρα

 

Βσική Λειτουργικότητα

Unique! PowerWheel

Ο ασήμι τροχός μας κάτω από το καπάκι ή τη σφαίρα είναι μοναδικό στην γκάμα των 3D ποντικών. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες γρήγορα.

PowerWheel...

Καπάκι ή Σφαίρα

Μήπως προτιμάτε να εργάζεστε με 3D mouse με καπάκι;
Ή μήπως προτιμάτε μια σφαίρα για να πλοηγηθείτε στον τρισδιάστατο χώρο; Μαζί μας θα είστε σε θέση να επιλέξετε την αγαπημένη σας συσκευή πλοήγησης, δεδομένου ότι το SpaceController είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: με καπάκι και σφαίρα.

3D Mouse ειδική προσφορά...

3D Mouse SpaceController.

 

 

Δείτε περισσότερα...

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr